Wil jij jezelf, jouw bedrijf of een nieuw concept professionaliseren?

Voor de gewenste professionaliteit kan het zijn dat je dat beetje extra nodig hebt. In zo’n geval zal ik hier enkele partners noemen waar ik mee samenwerk. Of het nou om teksten, een promofilm of een marketing campagne gaat, ik heb een groot netwerk aan mensen om mij heen. Dus staat het hier niet tussen, dan help ik zoeken naar de juiste dienst.

Mocht je wensen dat ik de coördinatie en begeleiding doe voor deze stap, dan gaan we samen in overleg naar de mogelijkheden en wensen.

Film en Fotografie

Johan Herder

Johan, een autodidactisch filmmaker, producer en creatief directeur van de Qi-Yo Multiversity. Hij een nieuwsgierige, vrolijke en toegewijde zoeker die het verhaal van het menselijk bewustzijn vastlegt tijdens het filmen, reizen en lesgeven over de hele wereld. De focus van zijn werk ligt op het uitbeelden van een gevoel van gemeenschap en connectiviteit. Hij leert door reizen en interactie met de wereld om me heen. Johan speelt met illusie en wil graag de schoonheid van de waarheid zien.

“Individual commitment to a group effort–that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work.”

– Vince Lombardi –

Skype us: