Door mijn jarenlange kennis en ervaring in het grafische- en webdesign vak, ben ik in staat jou bij te staan op een persoonlijke en betrokken manier.

Climb the mountains and get their good tidings. Nature’s peace will flow into you as sunshine flows into trees. The winds will blow their own freshness into you, and the storms their energy, while cares will drop away from you like the leaves of Autumn.

– John Muir –

Branding & design

Al 20 jaar mag ik als ontwerper internationaal opererende bedrijven, stichtingen en zelfstandig ondernemers bijstaan. Als ontwerper help ik bij zowel enkelvoudige opdrachten als het ontwerpen van de totale branding. De verantwoordelijkheid dragen over een ontwerpafdeling bij een reclamebureau; als applicatie-ontwerper Buurtzorg Nederland mogen ondersteunen; van DTP’er tot Art-director zijn. Inmiddels heb ik mij alle facetten van het vak eigen mogen maken. Daarnaast ben ik mij meer gaan ontwikkelen in het energetische werk, waardoor ik nu in staat ben mijn intentie op jouw bedrijf of product te zetten en daarmee met mijn ontwerpen een extra bijdrage kan leveren aan een succesvolle uitkomst.

Design vraagt verschillende webtechnische & Grafische ontwerp vaardigheden. Voor het ontwikkelen van een compleet nieuw op te zetten bedrijf of product is ook kennis nodig van de diverse Adobe applicaties, interface design, enige kennis van HTML 5, CSS, UI en SEO, etc. Daarnaast vraagt ontwerpen met jou in gedachten afstemming, inlevingsvermogen en sociale vaardigheden. Ik benader je dan ook zeer persoonlijk en stap samen met jou het traject in. Want jij bent het centrum en voor jou wil ik graag het hoogst haalbare resultaat.

Energetisch ontwerp

Vanuit mijn ervaring en leringen binnen het energetische werk en het sjamanisme ben ik in staat jouw bedrijfsdoelstellingen energetisch te bewaken tijdens het ontwerpproces. En ook daarna zal ik mijn energie, en positieve intentie op het bedrijf handhaven. Hiervoor gaan we geen ceremonies doen en je hoeft er ook niet veel van mee te krijgen. Soms schrikken mensen wat terug van energetisch werk. Dat is nergens voor nodig, ik hou in ieder geval graag ‘de beide benen op de grond’. Uiteindelijk is alles energie, en deze wil ik graag positief voor jou inzetten.

Op dit moment volg ik de studie ‘Levenswiel’ bij de School van Ascensie waar ik het tweede jaar van het levenswiel zal bewandelen. Het Levenswiel werkt net als de oude mysteriescholen met verschillende fases, waarin je steeds een stukje meer van de magie krijgt te zien. Een deel van de opleiding is gericht op het leven hier op Aarde. Deze onderdelen zijn gebaseerd op het Medicijnwiel wat in vele oude culturen werd geëerd. Door je levenspad bewust opnieuw te bewandelen kun je delen van jezelf helen. Zo bouw je aan een stevig fundament waardoor je klaar bent om met energetisch hogere lagen te werken. Deze lagen wil ik graag inzetten voor de opdrachten die tot mij mogen komen.

1

Je hebt waarschijnlijk allerlei ideeën, maar je weet niet goed waar te beginnen of hoe je het moet gaan uitwerken. Maak in dat geval gebruik van mijn kwaliteiten. Ik help je graag.

2

Voor iedere wens is er een oplossing, samen zullen we zoeken naar de weg hier naartoe. Dat ik was ik doe, ik werk samen, want ik vind het belangrijk dat het jouw idee blijft en dat jij er volledig achter kunt staan.

3

Uiteindelijk zal ik de gevonden oplossingen vertalen naar de gebruikte huisstijl of ik ontwerp een nieuwe als dit de marktbenadering ten goede komt. In alle gevallen zullen we er samen voor zorgen dat het een succes zal worden.

Nadat ik mijzelf ben gaan verbinden met de beer ben ik steeds meer gaan zien waarom het bij mij en mijn bedrijf past.
  • De beer is een vernieuwer en creator.
  • De beer is een genezer en kruidendokter.
  • De beer jaagt het kwade weg.
  • De beer is beschermer van mens en dier.
  • De beer staat voor (eigen) kracht en bescherming.
  • Ursa Major, de grote beer, wordt gezien als plaats waar de goden verblijven en als doorgang naar het onsterfelijke, waar alle leven vandaan komt.
  • Ursa Minor, de kleine beer, staat voor zelfgeduld, maar ook voor de woede over de mensheid en hoe wij functioneren. Dit zet de beer aan tot actie om de wereld te verbeteren.


Climb the mountains and get their good tidings. Nature’s peace will flow into you as sunshine flows into trees. The winds will blow their own freshness into you, and the storms their energy, while cares will drop away from you like the leaves of Autumn.
– John Muir, The Mountains of California –


Gangkhar Puensum


Gangkhar Puensum is truly a place full of wonder and mystery. Yeti, ghostly apparitions, strange lights, magnetic anomalies, and unexplained disappearances have all been reported from here. What secrets does this insurmountable, forbidden peak hold? For the time being, it appears that no one will ever know, and that this towering giant will remain one of the last great untouched frontiers of the world for quite some time.

Skype us: